Kako se osećate trenutno?

Da li su vam oblačići iluzija napukli ili skroz pukli?

Da li posmatrate sebe i svet drugim očima? Da li ga doživljavate na drugi način? Možda još uvek nepoznat, jer je pravi osećaj iskren, jedinstven, a sada taj deo sebe upoznajete.

Da li to prihvatate kao krizu i plaši li vas, ili pak grlite taj istiniti deo sebe kao priliku, priliku za novi život, priliku za biti Ja, čovek sa vrlinama?

Ko sam Ja? Odlično pitanja, uvek je bilo, a pogotovo sada, kada su nam pali svi spoljni podsticaji koji su nas kinđurili i označavali šta smo i ko smo. A Ego je voleo da ih prigrli i time se šepurio paradirajući sa svim  onim stvarima koje su nam se preko noći urušile. I hvala Bogu što je tako. Sada smo imali vremena da meditiramo poslednjih 40-ak dana, da se družimo sa sobom, uđemo u sebe, otkrijemo sebe, počistimo svaki prašnjav kofer u podrumu i osvetlimo delove sebe. Uglavnom smo svi otkrivali delove za koje smo tvrdili da ih ne posedujemo. No, međutim, u redu je imati sve te kofere, uredu je skinuti prašinu sa njih, prigrliti ih, jer svi su nam za nešto bili korisni i u redu je kofere napuniti drugim stvarima, onim našim istinskim. U redu je biti čovek sa vrlinama, čista svetlost i ljubav. U redu je voleti dečijim srcem, u redu je u isto vreme koristiti Ajnštajnov mozak, u redu je moliti se kao monah, gledati očima vanzemaljca, u redu je biti i stari mudrac, u redu je biti sve u jednom što i jesmo. Bez da odlučujemo ili -ili, može umesto toga da bude to i to. Kao što je u redu da smo u krizi i u prilici u isto vreme. Jer da nije krize, ne bi bilo ni prilike i obrnuto. Tok života, svet Jedinstva. Probudi, oživi i živi Jedinstvo u sebi i videćeš ga i u svetu.

Svi smo pozvani i prozvani da probudimo naše vrline i živimo Ljubav.

Ne vucite nikoga za rukav, svako ima svoje vreme kada će se probuditi, kada će spoznati sebe i živeti svoje vrline.

Eto, ipak sam vas ja povukla na razmišljanje, nežno, bez da vas vučem za rukav. A umela sam to nekad da radim kao pravi šampion, da sve povučem da osete, spoznaju i primene što sam ja.  Hvala svakome ko je ruku pružio i svakome ko je nije pružio. Svako ima svoje vreme i Bog svakom put pokaže.

Kako sada živite nakon „Corone“, u prevodu „Krune“, u prevodu sopstvene spoznaje i Boga? Da li vučete sve kofere kao i pre, ili sta pak neke ostavili u zahvalnosti iza sebe? Kako ste sada?

Grlim vas Dušom.

 

Piše: Milica Rada Tešanović, Intuitive & Success Coach