U jeku pandemije mnogi od nas su preselili svoj posao u svoja četiri zida, odela zamenili pidžamama, kancelarijske stolove foteljama i krevetima … Vreme je da se organizujete, napravite novu rutinu, koja će vas podstaći da budete produktivniji i inspirisati vas da obavljate svoj posao u improvizovanoj kancelariji.


Vladana Veljković

Izabrerite kutak u svom stanu koji može da vam posluži kao mesto za obavljanje poslovnih obaveza, odredite radno vreme i napravite dnevni plan sa ciljevima koje želite da postignete. Kada je reč o odevnoj kombinaciji, trebalo bi da birate one u kojima vam je udobno, to uvek može biti jeans, bluza, cardigan. Ako se radi o nekom poslovnom video pozivu, uvek možete da obučete preko košulje ili rolke sako/ blejzer koji će vam dati dozu poslovnog izgleda.

Bojana Veljković

Kada izlazite u kratku šetnju, brzu nabavku, izaberite sportski stil koji je sve više popularan kod nas, a i u celom svetu. Sportske helanke ili trenerke, majica ili duks i patike pružiće vam udobnost i trendi look.

U ovoj nametnutnoj situacji i organičenom kretanju, važno je pronaći balans, kao i osećaj zadovoljstva.

Čime se ovih dana bavi Sisters Code Atelier?

Sisters Code Atelier, nakon pet godina rada, okreće se izradi aksesoara i ključnih odevnih predmeta kao što su kaputi i pelerine.

Jednom godišnje prezentovaćemo kolekciju MODERNBRIDE koja će, kao i do sada, imati do pet različitih modela, a ovog puta u planu nam je saradnja sa IPSA jewelry iz Ciriha, na kreiranju nakita za mlade, koje se odluče za naše haljine.

Po prvi put dizajnirale smo kožne tote multicolor torbe koje dolaze u dve veličine: mini i maxi. U planu nam je i izrada elegantnih clutch tarbica za MODERNBRIDE kolekciju.

Boje koje će po našem viđenju obeležiti sezonu proleće / leto 2020. su žuta i crna, ali i fusčija i crvena. Te boje smo koristile i za naše tašne.

Promocija aksesora planirana je za sredinu juna u našem koncept storu Journey One u Cirihu.

 

Pišu: Bojana Veljković Tomić i Vladana Veljković, Sisters Code Atelier