Katarina Palunčić Jovanović je dugogodišnji master edukator za usavršavanje različitih tehnika i formi izlivanja noktiju.
Motivisana i entuzijastična preduzetnica svoju karijeru počela je kod kuće kada je prethodno skupila hrabrost da ostavi iza sebe posao koji ne voli i život koji je ne ispunjava.
Po prirodi, uvek spremna da se nadograđuje, kreativna i vrlo talentovana za slikanje, shvatila je da rad na noktima ne mora da bude samo salonski; zamoran posao gde se klijenti smenjuju i stvari se ponavljaju.
U želji da se konstantno usavršava i bude najbolja u svom poslu, uložila je veliki napor da postane lider u edukaciji u našoj zemlji. Kontinuirani seminari, edukacije, rad na sebi u svakom smislu, pored ogromne ljubavi i posvećenosti poslu, doveli su je do titule master edukator za jedan svetski poznati brend za nokte.
Kako je granice davno prešla takmičeći se širom sveta u različitim kategorijama kada su nokti u pitanju, višestruki je šampion na svetskom nivou.
Bez obzira na slavu koju je stekla u Ukrajini i Rusiji na primer, uvek se vraćala kući i svoje znanje rado i vešto prenosila na svoje studente.
Rad na noktima postala je art divizija u poslednjih nekoliko godina. Na noktima se mogu primeniti različite slikarske forme i kreativne tehnike kako bi vizuelno nadmašili standarde na koje smo navikli. Stara dobra klasika kao što su crveni gel, frenč manikir ili neka od neutralnih boja je i dalje trend bez presedana. Ali za mnoge dame, to nije dovoljno i smatraju da je klasičan stil passé i nose ili izrađuju vrlo neobične forme. Popularan naziv je ekstremne.
Katarina je uz dva partnera ceo pokret oko noktiju podigla na viši nivo i u 2019. godini organizovala takmičenje na svetskom nivou WORLD NAILPRO CUP World Championship
(Svetski Nail Pro Kup šampionat) na Balkanu, za koji je ekskluzivno uzela licencu za Srbiju, Hrvatsku i Grčku. U 2020. ovo prestižno takmičenje je zakazano za novembar mesec u Hotelu Moskva u Beogradu,  a početkom 2021. datumi su određeni u Hrvatskoj i Grčkoj.
U međuvremenu, dok traje globalni problem zvani Korona virus, Katarina je sve svoje sledbenike i one koji žele da nauče kako se na najvišem nivou rade nokti u različitim tehnikama, odlučila da obraduje besplatnim webinar- ima koje možete pratiti na linku: