Nedelje u kojima smo sedele kod kuće već su iza nas. Konačno možemo da uživamo u prelepom mirisu proleća. Nismo mogle ni da zamislimo koliko će nam nedostajati šetnje, druženje i sve one sitnice koje nas ispunjavaju i čine život kompletnim. Sada, kada se sve koliko – toliko vratilo u normalu i dalje se preporučuju mere kojih se treba pridržavati kada želimo da se vidimo sa prijateljima. I onda se postavlja pitanje: Gde možemo da se vidimo sa drugaricom, mamom, pa čak i partnerom, a da ne vrvi od gužve?

Zamislite da sedite sa drugaricama na privatnoj terasi prelepe vile na Vračaru, sa pogledom na Beograd, ćaskate uz penušavo vino i sveže voće, a uz sve to stvarate nešto kreativno. Zvuči sjajno, zar ne?

Možete crtati, slikati, vajati, učiti kaligrafiju, pa čak i oslikati svoj komad odeće i dati mu jedan, potpuno novi sjaj, taman za početak leta.

Upravo takva, skrivena umetnička oaza, nalazi se u samom srcu Vračara. Mesto, gde uz umetnost, muziku i čašu vina možete da uživate u ateljeu ili na prostranoj terasi uz zalazak sunca sa posebnim osobama.

Mame, tetke, drugarice: dok se zabavljate, naučite nove veštine koje možete primeniti i kod kuće. Saznajte koji materijali su vam potrebni za vajanje, šta vam je potrebno da biste slikali akvarel tehnikom ili kako da kaligrafski ispišete sve rođendanske čestitke.

Beo Art House je umetnički hobi studio koji vode mlada mama, Tijana Dobrić Gaćić, umetnica i grafički dizajner i njen suprug, Dušan Gaćić, turizmolog, fotograf i maketar. Pored radionica za odrasle i za decu, Beo Art House je prava kuća umetnosti, gde možete naručiti izradu maketa, oslikavanje murala, pravljenje mozaika, pa čak i iskusiti art turizam, osmišljen sa idejom da art radionice budu samo povod za obilazak raznih lokacija koje će u vama dodatno probuditi inspiraciju i nove ideje.

“Uff, ali ja nisam kreativna”, pomisliće dobar deo vas. Sve smo mi kreativne, maštovite, inspirativne… A koji je bolji način da se podstakne kreativnost, nego sa najboljim drugaricama i osobama koje vam prijaju. A najlepše od svega je što svako vaše druženje stvara uspomene, a neke od tih uspomena možete poneti sa sobom. U pravom smislu reči. Sva dela koja naslikate, izvajate i osmislite, možete poneti kući.

Ipak, slika govori više od hiljadu reči. Zavirite u BAH umetničku oazu kroz nekoliko fotografija koje smo izdvojili za vas.

Možete ih posetiti u redovnim terminima ili zakazati privatno druženje samo za vas.

 

Piše: Tijana Dobrić Gaćić,Beo Art House